Wie online games speelt op de pc kent ongetwijfeld de game call of duty wel. Deze game die wereldwijd door verschillende teams gespeeld word heeft al enkele versies op de markt gebracht. Zo maakt Activision bekend dat Call of Duty 5 op alle platformen zal worden gereleased. Het is nog niet bekend wat er verwacht kan worden van Call of Duty 5 maar de geruchten gaan dat het zich gaat afspelen in de pacific. COD 5 zal zich dan wederom terug keren naar het verleden. Call of Duty 5 zal worden ontwikkeld voor de PC, PS3, Xbox360, PS2 en de Wii.Voor Call of Duty 4 Infinity Ward zijn er onlangs voor de PS3 en Xbox 360 nieuwe mappen aangekondigd. Of deze er voor de PC zullen komen is nog niet bekend. Activision had het volgende te melden:

wrote
‘We hebben nog niet alle informatie over de nieuwe mappen op de PC versie gepubliceerd, U moet dus nog even op de nieuwe informatie wachten.

Uit dit antwoord kunnen we opmaken dat er voor de pc waarschijnlijk een nieuw multiplayer contact komt voor Call of Duty 4: Modern Warfare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.