Dit zegt de Los Angeles Times vandaag. Volgens deze krant zijn games niet geschikt om te verfilmen. Ze hebben het idee dat het niet werkt. De laatste tijd worden er steeds vaker games verfilmd. De game industrie groeit en daarom worden games vaak gebruikt als inspiratie bron. Volgens de journaliste Nicola LaPorte van de Los Angeles Times bevatten games een slechte verhaallijn, waardoor volgens haar een film niet goed kan worden. Dat in tegenstelling van stripverhalen. Mocht je in de toekomst een film van Suske en Wiske in de bioscoop zien zal die volgens haar beter zijn dan de verfilming van de game World of Warcraft. Misschien dat mevrouw Nicola LaPorte toch maar eens de verhaallijn van Warcraft moet gaan lezen om haar mening bij te schaven. Er zit namelijk meer in dan in de stripverhalen van Superman of Batman!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.