Wanneer de nieuwe expansion uitkomt kunnen alle spelers weer beginnen met levelen, questen, en de nieuwe instancen. Een verzameling vreemde, mysterische groep beesten zullen de spelers opwachten op het nieuwe continent Northrend.Hier vind je een overzicht van al deze angstaanjagende wezens !!! (De site kan overbezocht zijn).Nieuwe beestjes zijn de Nerubian Vizier, dit beestje is half spin half mens. Ze zouden dienaars zijn van een nog onbekende Keizer en familie van de insecten uit ahn’qiraj.Een ander nieuw beestje is de Plague Eruptor, het aller nieuwste experiment van The Lich Koning, bestemd om horror en paniek te zaaien in de wereld. Ze zijn zeer dodelijk en snel en verspreiden hun dodelijke plagen pijlsnel.Met deze post is de sprint naar de expansion ingezet, er wordt door verschillende bronnen bevestigd dat de nieuwe expansion over 6 maanden in de winkel liggenDe volgende updates zijn :Shovel TuskDarkfallenIce TrollProto-DragonMagnataurWendigoFlesh GiantMet deze post is de sprint naar de expansion ingezet, er wordt door verschillende bronnen bevestigd dat de nieuwe expansion over 6 maanden in de winkels zal liggen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.