Dit jaar werd Gameplay in 2 hallen gehouden i.p.v. 1 zoals in de vorrige edities. Net als elk jaar waren er babes, goodies en veel entertainment. Volgens de organisatie van Gameplay zijn er dit jaar meer PC’s en Gamepods van de aller nieuwste games. Voor ons dus genoeg reden om een kijkje te nemen op het evenement Gameplay 2007.Wij zijn op 24 november 2007 een kijkje gaan nemen op het evenement en hebben voor jullie een samenvatting gemaakt over deze dag.Stands kwamen er op Gameplay 2007 niet tekort. Nintendo, Playstation, Ubisoft, EA games, Impact Dance Game, World of Warcraft noem maar op. Maar waar wij naar opzoek waren, waren Female-gamers. Daarom zijn we de boothbabez maar gaan ondervragen. We vroegen ze of zij ook wel eens een game speelden. Van de 15 ondervraagde antwoorde ze vrijwel allemaal met ‘Nee, gamen is voor jongens.’ of ‘Vroeger speelde ik wel eens Mario Cart’ .

Buiten de vele games was er nog veel meer entertainment op het evenement. Op de vele podia werden goodies uitgedeelt en werden er gamewedstrijden gespeelt om te zien wie de beste gamer was. Maar buiten dat waren er ook optredens van wat bekende Nederlanders zoals de Partysquad, The Opposites en RMXcrew. Ook was Brainpower aanwezig om te signeren en waren er bekende DJ’s die het publiek los lieten gaan.

Snakez van Qpad was ook aanwezig op dit evenement, op deze dagen presenteerde hij Nvidia welke een casemod competitie hield. Hieronder zijn de foto’s van de winnende casemods te zien. — Foto winnaars casemods, KOMT NOG –Buiten dat wij wat rondliepen op het evenement en keken wat er zo nu en dan te doen was, hebben wij Gameplay natuurlijk ook laten zien wat meiden aan kunnen richten in games. Zo hebben wij de volgende games gespeeld.
Call of Duty 4, Grafisch is Call of Duty een erg mooi spel, maar door alle extratjes zoals steentjes, tafeltjes en planten word het te uitgebreid en maakt het onoverzichtelijk om je echt goed op de enemy te concentreren. En duidelijk nieuw punt van deze versie van Call of Duty is dat het zich niet meer in de tweede wereld oorlog afspeeld maar in het heden, alwaar terroristen de wereldvrede bedreigen met gestolen kernwapens en de speler de held mag gaan uithangen.

Frontlines Fuel of War, Dit was voor ons beide een heel nieuw spel, zelf hadden wij er nog nooit van gehoord. Fuel of War is een streid die plaatsvind tussen 2 allianties, de Red Star Alliance(Rusland en China) en de Western Coalition(Europa en Amerika). Zij streiden om olie. Een mooi spel om te zien en om te spelen. Maar als die-hard Counter-Strikers was het voor ons toch even wennen aan de manier van spelen.

Half Life 2, Eigenlijk een kopie van Half Life allen met een nieuw verhaal en ongelovelijk veel mooieren graphics. Als je houd van FPS games is dit een mooie game om eens uit te proberen. Als je houd van de multiplayer FPS game, dan zou je toch eens Counter-Strike:Source of de oudere versie (minder mooie graphics en physics) Counter-Strike 1.6 moeten spelen.Er waren natuurlijk veel meer shooting games (onze catagorie) op het evenement maar daar kregen we door de drukte helaas geen kans voor. — Foto ons gamen, KOMT NOG — Wij hebben ons in ieder geval ontzettend vermaakt op het evenement en kunnen niet wachten op volgend jaar, hopelijk zijn jullie er dan ook bij!

Door Gina

Bewaren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.