wrote
Wsquared Media, het moederbedrijf van Gamelux, heeft eindelijk zijn competitie bekend gemaakt. Het gaat niet om een eigen ontwikkeld systeem, zoals eerder werd verwacht. Er is echter gekozen voor een partnership met het Duitse ESL, een beproefd concept in landen als Duitsland, Frankrijk en Italië. De ESL Benelux richt zich op de Nederlands sprekende gamers.

Met dit bericht start gamerswebsite Gamelux hun aankondiging dat ze de ESL Benelux voor hun rekening gaan nemen. Machiel de Klerk zal samen met Camillie Versteeg en Koen Faro voor hun rekening nemen. De volgende games zullen gespeeld gaan worden binnen deze competitie:Counter-Strike (Chasin en Joostum) Counter-Strike: Source (leino) Call of Duty 4 (patrick en sumera) Fifa 2008 (Anakin en RamaYan) Kartrider (Snakezzz) Warcraft III (Ek en Myth)De namen achter de games zullen de hoofdadmins worden van de betreffende games. De inschrijvingen zijn geopend vanaf maandag 21 januari. Wil je meer informatie of meedoen met je team dan kun je meer informatie krijgen via de website of irc channel op quakenet #esl.blx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.