Ik heb in de loop der jaren een hele verzameling aan muismatten mogen verzamelen van verschillende merken en ben ook in het bezit van een Feminapad van Corepad. Ik moet toegeven dat dit voor het gamen een favoriete muismat is geworden.Corepad is volgens mij de eerste die met een Female gerichte muismat op de markt komt. Omdat er veel gamegear gericht is op de mannen hebben ze de Femina lijn uitgebracht met als eerste product de Feminapad. In de toekomst kunnen we dus meer artikelen verwachten van de Femina lijn.

Specificaties van de Feminapad: – Grootte is 325 x 265 x 2.0 mm- Erg flexibele en gladde oppervlakte- Perfect voor hoge en lage muis instellingen- Maximale precisie tijdens het aimen- Geschikt voor alle muizen (laser en optical)- Antislip aan de onderkant- Schoon te maken met een vochtige doek- Prijs: € 16,99Hoe ziet de Feminpad eruit
De Feminapad word geleverd in een langwerpig doosje waar de muismat netjes in opgerold zit. Hij is erg dun, niet te groot, soepel in gebruik en erg roze! Hij is ook nog eens makkelijk schoon te maken.
De bovenkant voelt erg prettig en haast zacht aan terwijl de onderkant van een antislip rubber gemaakt is, zodat hij ook niet weg kan glijden tijdens het gamen.
Doordat de muismat niet te dik is, is het ook niet hinderlijk als je er even met je hand op de rand komt van de muismat. Je muis glijd er erg lekker overheen en is de muismat geschikt voor zowel de optische muis als de laser muis. ConclusieDe Feminapad is erg prettig in gebruik doordat deze juist zo dun is. Hij is flexibel en voelt erg prettig door de stoffen bovenkant om op te gamen. Hij ziet er leuk uit door zijn felle roze kleur en is echt een ‘must-have’ item voor de Female-Gamers. Wij zijn natuurlijk in afwachting van de volgende producten van de Femina lijn van Corepad!Meer weten over de Femina lijn kijk dan even op de website: FemaleGamingGear.comWil je een Feminapad winnen? Kijk dan snel hier: Female-Gamers Prijsvraag, win een Feminapad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.