Ongeveer een maand geleden had de organisatie van de eSport award de nominaties bekend gemaakt. Waaronder “Vanessa Arteaga”, die genomineerd is als eSport player of the year. De uitreiking van deze prijzen was op 25 augustus en heeft plaats gevonden tijdens de Games Convention 2007, in Leipzig (Duitsland). Er waren 10 catogoriĆ«n waarin prijzen waren te verdienen.De catogoriĆ«n en winnaars zijn:* Breakthrough of the Year[flag]pl[/flag]Maciej ‘av3k’ Krzykowski* Best eSports Coverage (Uservote)[flag]de[/flag]readmore.de* Best FPS Duel Player[flag]se[/flag]Johan ‘toxic’ Quick* Best Warcraft 3 Player[flag]fr[/flag]Yoan ‘ToD’ Merlo* Best Counter-Strike Player[flag]pl[/flag]Filip ‘Neo’ Kubski* Lifetime Achievement Award[flag]us[/flag]Johnathan ‘Fatal1ty’ Wendel* Best Journalist[flag]de[/flag]Tim Farin & Christian Parth* Scene Journalist Award (Uservote)[flag]de[/flag]David ‘Craven’ Abel & [flag]pl[/flag]Michal ‘carmac’ Blicharz* eSports Player of the Year[flag]pl[/flag]Filip ‘Neo’ Kubski* Best eSports Game of the Year (Uservote)Pro Evolution Soccer 6* eSports Team of the Year[flag]pl[/flag]PGS GamingZoals we zien is Polen dit jaar goed in de prijzen gevallen. Ook zien we dat “Vanessa Arteaga” helaas niet in de prijzen is gevallen. Volgend jaar weer meer kansen voor Nederland en de vrouwen.Wij van Female-gamers.nl willen alle winnaars feliciteren met het behalen van deze mooie titels.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.