Enkele dagen geleden werd bekend gemaakt dat de bèta versie van Call of Duty niet in Europa te spelen zou zijn maar enkel in Amerika. Gelijktijdig maakte ze bekende dat de bèta versie alleen maar te spelen zou zijn op de Xbox 360. Vandaag werd bekend gemaakt dat de community manager van Infinity Ward toch terugkomt op zijn besluit. Het nieuwe plan ziet er als volgt uit: Amerika zal beginnen aan de bèta versie van de nieuwe Call of Duty 4. Vervolgens wil Infinity Ward komen met een internationale bèta test. Op dit moment word onderzocht of dit mogelijk is. Het is nog niet officieel bevestigd dat Call of Duty 4 te testen zal zijn in Nederland. Echter is dit wel al een positiever bericht voor Call of Duty fans.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.