Tijdens het evenement Blizzcon is dit weekend officieel de nieuwe World of Warcraft expansion ‘Wrath of the lich king’ aangekondigd. Dit word de tweede uitbreiding bij het wereldwijd bekende MMORPG spel World of Warcraft. In januari 2007 kwamen de makers van World of Warcraft met de eerste expansion The burning Crusade. In Wrath of the lich king word Northrend de nieuwe locatie. Northrend zal gebruikt worden als het nieuwe continent in de wereld van Kalmidor en the Outlands. In Northrend vind je ook koude ijsvlaktes en de Icecrown Citadel.Bij deze expansion is het mogelijk om een nieuwe class te gaan toevoegen aan je characters. Dit word de eerste hero class binnen World of Warcraft. Het personage zal Death Knight komen te heten en zal waarschijnlijk een combinatie worden tussen een tank en een dps-er. Het is de bedoeling dat je deze race zelf gaat verdienen door middel van een uitgebreide quest reeks. In de nieuwe expansion Wrath of the lich king word de level cap verhoogd naar level 80. Dit betekent dus dat er door de spelers wederom veel tijd en energie in de game moet worden gestoken om dit level te behalen. Verder komt er een nieuwe profession waarmee je spreuken in het spel kan verbeteren en komen er nieuwe Sieg weapons.Er worden ook aanpassings mogelijkheden toegevoegd zoals het veranderen van kapsels en de dansmoves van je character.

Screenshot uit Wow Wrath of the lich king
Voor meer screenshots klik hier Klik hier voor de trailer.Wanneer Wrath of the lich king zal uitkomen is nog niet bekend.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.