Toen ik de vraag van Patricia zag, wat is jouw top 5 van de E3 games, wist ik al dat ik in de problemen zou raken met keuzes maken. De vele developers en ook indie-developers hebben heel wat leuke titels naar voren laten komen. Daarom doe ik stiekem tussendoor hier ook even Fe van Zoink games, The long journey home van Daedalic entertainment en Sea of Thieves van Rare noem. Niet verklappen hé dat ik heb gezegd dat je die ook in de gaten moet houden. Maar goed hieronder dan mijn top 5 titels in random volgorde al moet ik zeggen dat de nummer 1 ook wel echt op mijn nummer 1 lijst staat.

1. Star Trek: Bridge Crew VR Game
Nu ben ik best wel een flinke Star Trek fan, goh Sam je meent het? Het besturen van de Enterprise is dan ook wel een van mijn jeugddromen. Het betreden van de holodeck en het ontdekken van nieuwe rassen. Nu komt er dus een Star Trek: Bridge Crew VR game. Hopelijk werkt deze game ook met de OSVR zodat ik hem kan testen. Maar eindelijk komt mijn droom uit ik mag Capitain Sam zijn van de Enterprise.

2. Forza Horizon 3
Deze game vind ik zo heerlijk altijd om te spelen. Gewoon lekker rond rijden in een van mijn wagens en de omgeving ontdekken, zo nu en dan een wedstrijdje. Dit keer mag ik Australië gaan verkennen, een land wat ik vanwege de gruwelijke en dodelijke beesten nog niet in het echt durf te bezoeken. Toegegeven financiële middelen hiervoor ontbreken ook. Maar nu mag ik dus weer nieuwe wagens verzamelen en veilig vanuit mijn eigen stoel Australië rond reizen.

3. Detroit Became Human
Dit is een PlayStation game en ik moet zeggen de keuzemogelijkheden spraken me heel erg aan. Ontdekkingsreis en belangrijke keuzes maken is toch wel iets wat de laatste jaren me steeds meer aanspreekt in games. Alhoewel dat me in Fable ook erg aantrok. Ik ben heel erg benieuwd hoe vaak ik de game opnieuw zal gaan spelen om andere opties te bekijken.

4. Sniper Elite 4
De Sniper serie is verrassend genoeg een van de shooter series die me toch echt aanspreekt. Ik kan gewoon lekker rustig mijn tijd nemen en dan de vijand neer schieten vanaf een veilig plekje. Op sommige heftige momenten na, kan ik heerlijk ontspannen met deze games.

5. Mass Effect Andromeda
Wat hebben we er lang op moeten wachten hé een vervolg, maar goed gezien de voorgaande delen kan dit alleen maar weer een top game gaan worden. De ruimte in een nieuwe thuis bouwen en het ontdekken van andere soorten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.