Gratis, gratis, gratis! Opletten geblazen, want je kunt nu helemaal gratis een uitbreiding voor the Sims 4 claimen via the Epic Games Store. Wees er snel bij, want de aanbieding is maar tijdelijk geldig!

Bij het woord gratis gaan de oren van ons Hollanders al volop klapperen natuurlijk. The Sims 4- spelers kunnen helemaal enthousiast zijn, want voor de PC-spelers via the Epic Games Store kun je nu geheel gratis een uitbreiding claimen. De bundel bestaat uit The Sims 4 Jungle Adventure Game Pack, The Sims 4 Luxury Party Stuff Pack en The Sims 4 Fashion Street Kit. Het voordeel: je hoeft alleen maar te claimen en je hebt hem voor altijd in je bibliotheek zitten en kunt het spelen wanneer je wilt.

In de The Sims 4 Jungle Adventure duik je de jungle in. Je verkent een uniek landschap in de wildernis, ontdek een tempel, ga door obstakels in de jungle, vervloekte relieken en natuurlijk schatten! Beleef de cultuur en kostuums van Selvadorada, van lokale delicatessen tot aan het leren van nieuwe dance-moves!

Je Sims gaan op de fancy-pancy tour in de The Sims 4 Luxury Party Stuff uitbreiding. Organiseer een luxueuze party met een diversiteit aan extravagant décor. Upgrade de garderobes van je Sims met oogverblindende jurken en chique formele kleding. Vergeet zeker niet om het perfecte middelpunt van ieder evenement samen te stellen dankzij de splinternieuwe Banquet Table en serveer smakelijke gerechten aan je Sims! Jum Jum!

Last but not least is daar ook nog de The Sims 4 Fashion Street Kit waarin je je stijl aanpast aan de straat. De collectie is geïnspireerd door de trendsettings desings van Mumbai. Rijke kleuren, iconische silhouetten en contrastrijke patronen brengen energie en levendigheid in ieder item. Laat je eigen individualiteit zien met trendy statement items met traditionele details voor een geheel nieuwe stijl.

Wees er wel bij en onderneem meteen actie, want t/m 18 mei is deze fijne bundel te claimen. Gewoon doen dus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.