Het is alweer december, de laatste maand van het jaar. Netflix zal deze maand dan ook in het teken staan van lekker kerstfilms kijken. Na het kerstdiner met zijn allen lekker een kerstfilm kijken of wellicht ga je één van de andere nieuwe series bingen. We praten je bij over welke films en series er in de maand december allemaal bij komen.

Allereerst heb ik zelf ook flink wat gebinged. Undercover is inmiddels weer ten einde, Perdida heb ik gekeken voor een Spaans uitstapje. Wat betreft films heb ik 47 Meters Down: Uncaged gekeken en Blumhouse’s Fantasy Island. Momenteel zijn we bezig aan The Queen’s Gambit en dat is absoluut een aanrader!

Afijn, december: welke toffe films, series en docu’s kunnen we verwachten? We hebben weer een aantal aanraders voor je:

The Walking Dead – seizoen 10 
De zombies zijn nog lang niet verslagen in The Walking Dead en ook in seizoen 10 gaat het gevecht vrolijk verder. Het is het één-na-laatste seizoen, want na seizoen 11 gaat de serie dan toch echt stoppen. Vanaf 1 december te zien op Netflix

Selena: The Series
Selena was een groot Mexicaans-Amerikaans zangeres. Zo groot dat de roem haar te veel werd, zoals we ook in de serie te zien zullen krijgen. Het trieste verhaal van deze nachtegaal is vanaf 4 december te zien op Netflix.

Alice in Borderland
Een Japanse serie met een game-tintje. Een game-verslaafde man bevindt zich in een vreemde versie van Tokio en dient gevaarlijke spellen te spelen om te overleven. Te zien vanaf 10 december.

Tiny Pretty Things
Een interessant ogende serie over sabotage onder danseressen van een eliteballetschool. Leugens, verraad en moordende concurrentie liggen op de loer. Seizoen 1 is vanaf 14 december te zien.
Tiny Pretty Things | Official Trailer | Netflix – YouTube

The Ripper
Een documentaire mag natuurlijk ook niet ontbreken en ik ben persoonlijk ook reuze benieuwd naar de serie The Ripper. Eind jaren 70 werd het noorden van Engeland opgeschrikt door een reeks brute moorden. De dader, Jack the Ripper genoemd, is nooit opgepakt. De mini-serie is te zien vanaf 16 december.

Equinox
Een bloedstollend spannende serie waarin een mysterie ontrafelt dient te worden. Astrid heeft een bus vol leerlingen zien verdwijnen en 20 jaar later komt ze een man tegen die ze herkent als één van de slachtoffers. Spannend! Te zien vanaf 30 december.
Equinox | Officiële teaser | Netflix – YouTube

Voor een december maand is de hoeveelheid niet groots, maar inhoudelijk is er toch wel het een en ander te beleven. Uiteraard staan er volop kerstfilms op Netflix om van te genieten, maar er komen er nog een handvol bij, waaronder Angela’s Christmas Wish op 1 december en de Familie Claus op 8 december.

© Netflix

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.