Tijd voor de leuke dingen in het leven! Adventskalenders om ook in 2020 af te tellen tot kerst! Hoewel we op dit moment niet eens weten hoe we de kerst door gaan brengen, kan je altijd aftellen tot het zover is. Of gewoon jezelf wat extra cadeautjes gunnen. Of leuk om cadeau te geven? De keuze is weer reuze!

Zelfs een aantal van de adventskalenders van vorig jaar zijn nog te koop, dus mocht je ze nu niet leuk genoeg vinden (wat bijna niet voor te stellen is) dan kan je misschien nog eentje van vorig jaar aanschaffen.

1. Pokemon 2020 Holiday Advent Calendar

Deze wil ik ook hebben! Ze zijn zo leuk en zo in de kerstsfeer en we Gotta Catch em All! Toch?! De poppetjes zijn 5cm hoog en je ontvangt onder andere Pikachu, Charmander, Squirtle, Balbasaur, Eevee, Mimikyu en nog veel meer.
Prijs: €49,99 @ Nedgame

2. Mega Construx Pokemon Holiday Calendar Advent Calendar

Een andere leuke advent kalender van Pokemon is deze waarbij je zelf de figuurtjes moet bouwen. Dit bouwpakket bevat ook 24 vakjes met elk een eigen verrassing erin.
€53,79 @ Amazon

3. DC Comics BATMAN Limited Edition

Deze speciale munten adventskalender is alleen beschikbaar via de website van Zavvi. Op de munten kom je de helden en slechteriken tegen. Er zijn maar 2000 exemplaren wereldwijd beschikbaar, zeker de titel limited edition waard.
Prijs: €64,99 @ Zavvi

4. Marvel Storybook Collection Advent Calendar

Voor de ware Marvel fans is er een adventskalender met kleine paperback boekjes. Je krijgt dus 24 verhalen van je favoriete superhelden! Een klein nadeel kan zijn dat ze in het Engels zijn, dus misschien minder geschikt voor kinderen die nog geen Engels spreken of lezen. Maar wie hou ik voor de gek?! Deze wil je toch gewoon zelf hebben?
Prijs: €23,47 @ Amazon

5. Minecraft Advent Kalender

Kerst vier je niet alleen met je familie en vrienden maar ook met je Minecraft personages natuurlijk! Hoe leuk zijn deze?
Prijs: €26,07 @ Amazon

6. Dragon Ball Z Anime Funko Pop!

Hoe leuk is deze? Dragon Ball Z mini Funko Pop! 24 van je favoriete en misschien iets minder favoriete personages van je beeldscherm naar je tafel. Hoewel je bij diverse adventskalenders kan zien welke producten er allemaal in zitten, is dat bij deze nog een geheim! En zijn we niet dol op geheimpjes?
Prijs: €75,00 @ Bol.com

7. Funko Advent Calendar: The Nightmare Before Christmas

Wederom een Funko Pop! kalender met deze keer in het thema van The Nightmare before Christmas. Er is niet bekend welke personages er allemaal inzitten, dus dubbele pret lijkt me toch?
Prijs: €34,77 @ Amazon

8. Funko Advent Calendar: Fortnite

Hier kan je al wel kennis maken met de personages uit Fortnite die in je kalender zullen zitten. Toch bederft dat de pret niet helemaa, pas als je je vakje open maakt heb je wellicht favoriete ersonage in je handen.
Prijs: €52,04 @ Amazon

9. Harry Potter Advent Kalender Funko Pocket Pop

Die goede oude Harry en zijn kornuiten zijn beschikbaar als mini Funko Pop! In deze kalender, die je wel een rib uit je lijf kost heb je een eigen setje van de bekende Harry Potter personages in huis. Leuk voor de verzameling om te koesteren, achter glas.
Prijs: €111,99 @ Bol.com

10. Funko Advent Calendar: Harry Potter

Hoewel ik denk dat de voorgaande Harry Potter set misschien al een oudje is, kan je natuurlijk ook voor deze Funko Pop! Harry Potter set gaan. Hierbij krijg je ook diverse Harry Potter figuren, maar is het nog wel een verrassing welke er allemaal verstopt zitten achter de nummers van de kalender.
Prijs: 34,74 @ Amazon

11. Harry Potter Adventskalender 2020 Christmas in the Wizarding World

Met een hoop merchandise van je favoriete tovenaarswereldje kan je je lol niet op! Met maar liefst 24 cadeautjes die bestaan uit ondere andere, Plush keyring, totebag, badge pin, crests, lightning scar necklace, phone stickers, roll tape, tattoos, sticky notes, kid stamps, keychain, memo block, mini highlighter pens, paper clips, pop socket, stickers. Kom jij de winter zeker wel door.
Prijs: €39,99 @ Bol.com

12. NIVEA Adventskalender 2020

Het is soms ook wel fijn om een beetje te ontspannen en jezelf te verwennen. Met 24 kleine verwencadeautjes van Nivea kom je een heel eind. Deze versie is voor de dames, maar er is ook een speciale heren variant.
Prijs: €59,95 @ Bol.com / Nivea Men €68,77 @ Amazon

13. LEGO Friends Adventskalender 2020 – 41420

Zoals elk jaar zijn er ook weer de nodige LEGO Advent Kalenders op de markt! Elke dag een vakje openen en daarbij iets bouwen. Daarna er mee spelen dat is driedubbele lol natuurlijk. Zo kan je ook weer zoet spelen met de nieuwe adventskalender van LEGO Friends met een hoop leuke bouwsetjes.
Prijs: €24,99 @ Bol.com

14. LEGO City Adventskalender 2020 – 60268

Deze keer kom je een hoop minibouwwerkjes tegen in de adventskalender van LEGO City! Mini voertuigen, gebouwen en wat minifiguren. Op zich leuk bedacht hoor die kleine gebouwen, als je een madurodam voor je LEGO firguren aan het maken bent tenminste. Daarentegen passen ze wel mooi bij de microsets van LEGO.
Prijs: 24,99 @ Bol.com

15. LEGO Star Wars Adventskalender 2020 – 75279

Altijd al afgevraagd hoe een sneeuwpop eruit zou zien in Star Wars? Dan zou je alleen al deze set aan moeten schaffen. Met de nodige minifiguren en setjes kan jij 24 dagen lang bouwen. Lijkt dat poppetje met het groene shirt nu een beetje op Sheldon?
Prijs: €28,99 @ Bol.com

16. LEGO Harry Potter Adventkalender 2020 – 75981

Spookachtig bouwen met een vleugje magie kan met deze Harry Potter Adventskalender! Bijzonder leuke setjes en minifiguren geven je de mogelijkheid om ook met je LEGO figuurtjes kerstmis te vieren op zijn Zweinsteins natuurlijk.
Prijs: €29,99 @ Bol.com

17. Tsum Tsum Disney

Met een superhoog aaibaarheidsgehalte heb je een Tsum Tsum kalender van Disney! Hoewel de knuffeltjes al zo superschattig zijn, kan je bijna niet ontkennen dat je deze adventskalender wilt hebben!
Prijs: €43,43 @ Amazon

18. Disney Storybook Collection Advent Calendar

https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/61uTnWXf-ZL._SX327_BO1,204,203,200_.jpg

Naast een Marvel boekjes kalender, die je eerder al kon vinden in dit stuk, is er ook eentje met maar liefst 24 Disney verhalen van je favoriete Disney figuren.
Prijs: €20,83 @ Amazon

19. Friends

In mijn jeugd (lang lang geleden) was de TV serie Friends ook al op de buis. Ik heb de DVD’s, ken bijna alle personages nog en inmiddels kan de huidige generatie ook kennis maken met al onze vrienden! Heerlijk om terug te zien en nu ook beschikbaar in een kalender! Diverse Friends-gerelateerde hebbedingetjes zitten in deze adventskalender, een must!
Prijs: €28,49 @ Zavvi

20. Playmobil Back to The Future Advent Calendar

Nostalgie in een nieuw en plastic jasje! Back to the Future meets Playmobil en zo kan je terug naar het verleden in het heden.. Wat ik wel mis is de Delorian, want hoe moet je reizen zonder dit voertuig? Daar hebben ze aan gedacht, deze kan je gewoon los kopen (richtprijs €44,98 @ Bol.com)
Prijs: €33,99 @ Bol.com

21. PLAYMOBIL Christmas Adventskalender “Koninklijke picknick in het park” – 70323

Mocht de set van Back to the Future je iets te stoer zijn, dan kan je heel lieflijk met de Koninklijke Picknick in het park aan de slag. Lieflijk, roze, koninklijk staat centraal in dit Advent Pakket!
Prijs: 19,81 @ Bol.com

22. RITUALS The Ritual of Advent, 2D Adventskalender 2020

Een andere lekkere set om jezelf te verwennen is die van Rituals. Met hun heerlijk ruikende collectie en producten kan je alle kanten op. Natuurlijk kan je hem cadeau doen, maar wees eerlijk, deze wil je toch gewoon zelf hebben?
Prijs: €59,90 @ Bol.com

Dat zijn de meest bijzondere adventskalenders voor 2020! Mocht je nog eentje weten die hier niet bij staat voor jouw inner-geek, aarzel dan niet en laat het in de recaties hieronder weten.

Welke ga jij aanschaffen?

Dit artikel maakt gebruik van affiliate links.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.