De zomervakantie is weer voorbij en de herfst lijkt alweer in aantocht. We kunnen weer heerlijk op de bank gaan hangen om te Netflixen. Komen er in September weer toppers op Netflix? We vertellen het je hier!

De afgelopen maand heb ik een uitstapje gemaakt naar Videoland. Momenteel ben ik verslaafd aan The Handmaid’s Tale, wat een fantastische serie is dat. We zijn inmiddels al bij seizoen 3, dus daarna zullen we weer Netflix opstarten. Er is wat om naar uit te kijken in september, namelijk:

Fantastic Beasts the Crimes of Grindelwald
Harry Potter fans opgelet! Vanaf 25 september verschijnt het tweede deel van Fantastic Beasts  op Netflix. Newt Scamander zet zijn jacht op Gellert Grindelward in.

Jumanji: the Next Level
Vond je Jumanji: Welcome to the Jungle al vermakelijk, dan zul je ook zeker vanaf 27 september het vervolg gaan kijken. Helaas is het eerste deel al van Netflix verdwenen, maar dat mag de pret niet drukken.

Enola Holmes
In Enola Holmes maken we kennis met de zus van Sherlock, gespeeld door Millie Bobby Brown. Enola lost een spannende zaak op in deze film die in eerste instantie in de bioscoop zou verschijnen, maar waar Corona roet in het eten gooide. Helena Bonham Carter speelt ook in de film, dus dat wordt een must-see!Te zien vanaf 23 september.

The Devil all the Time
Robert Pattinson en Tom Holland schitteren in de Netflix-film the Devil all the Time. Het schijnt de spannende Netflix-thriller van 2020 te zijn en dat kunnen we zien vanaf 16 september.

Charlie’s Angels
Vrouwen-power in de remake van Charlie’s Angels, met hoofdrollen voor Kristen Stewart, Naomi Scott en Ella Balinski. Te zien vanaf 29 september.

Jurassic World Camp Krijtastisch
Voor de jongere dino-fans, maar ook stiekem voor de volwassene Jurassic Park-liefhebbers. Stiekem ga ik deze wel kijken, mits er een Engelse versie beschikbaar is. Vanaf 18 september te zien.

Scandinavische series
In september verschijnen er maar liefst zes Scandinavische series op Netflix,  Het gaat hier om Norskov en Deliver Us van Deense bodem en The Truth Will Out, The Lawyer, Rebecka Martinsson en Moscow Noir van Zweedse bodem.

Uiteraard verschijnt er in september nog veel meer moois op Netflix, wat te denken van de serie Young Wallander (3 september), True Grit (1 september), the Prince of Egypt (4 september), maar ook de tranentrekker the Green Mile is te zien vanaf 4 september. Ook klassiekers Big Fish (1 september), Ghost (1 september) en Scott Pilgrim vs. the World (4 september). Voor schitterende animatie kun je terecht bij Sing!, absoluut een aanrader en te zien vanaf 3 september.

Bekijk hier de trailer van Netflix van wat ons in september allemaal te wachten staat:

Het lijkt er op dat september in het teken staat van films kijken. Welke film of serie komt er in september op jouw watchlist?

© Netflix

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.