Al snel na de release van de succesvolle battle-royale-game Apex Legends, zagen spelers graag dat er een mogelijkheid zou komen om als duo te spelen, in plaats van de standaard formatie van drie spelers in dezelfde squad. Ontwikkelaar Respawn lijkt te hebben geluisterd naar de feedback van spelers en heeft nu dan eindelijk de mogelijkheid om als duo te spelen permanent toegevoegd aan de game, als spelmodus.

Eerder al was het mogelijk om met duo’s de wereld van Apex Legends te verkennen, maar deze mogelijkheid was gebonden aan tijdelijke evenementen. Nu zal het dus een permanente gamemodus worden in het spel.

Respawn heeft daarnaast ook een nieuwe gameplay-trailer uitgebracht, waarin spelers een voorproefje krijgen van alle actie die ze kunnen verwachten tijdens het nieuwe evenement, genaamd The Old Ways. Dit evenement, dat helemaal in het teken staat van de meesterjager Bloodhound, is inmiddels van start gegaan en zal tot 21 april lopen. Tijdens The Old Ways kunnen spelers het opnemen tegen hordes Prowlers in Bloodhound’s Town Takeover, ofwel de zogenaamde Bloodhound’s Trials. In deze omheinde arena nemen spelers het op tegen Prowlers, om zo high-tier loot in handen te krijgen. Je zult echter wel moeten oppassen, je bent namelijk niet de enige die op deze loot azen. Er zullen ook talloze nieuwe exclusieve eventskins te verdienen zijn, waaronder de Young Bloodhound Skin.

Naast het toevoegen van de mogelijkheid om als duo’s te spelen, zal er ook maprotatie worden toegevoegd. Spelers kunnen dan afwisselend Duo’s of Trio’s op Kings Canyon en World’s Edge.

Als onderdeel van het The Old Ways-evenement, krijgen spelers ook de mogelijkheid om dagelijkse uitdagingen te voltooien en hiermee exclusieve cosmetische items te verdienen. Net zoals één van de voorgaande evenementen, System Override, kunnen spelers tot wel 1000 punten per uitdaging verdienen en zullen de uitdagingen dagelijks vernieuwd worden. Tegelijkertijd kunnen spelers ook voortgang boeken in de battle pass, indien deze aangeschaft is.

Apex Legends is reeds gratis verkrijgbaar voor PC (Origin), PlayStation 4 en Xbox One.

Bekijk hier de trailer voor The Old Ways:

About LisaCooper91

Gamer, horrorfanaat, filmliefhebber, muziekverzamelaar, boekenwurm, all-round nerd.

View all posts by LisaCooper91

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.