Het is bijna november, en betekent dat de bladeren van de bomen vallen, de temperaturen flink dalen en dat we gezellig tegen elkaar aan op de bank kunnen gaan zitten. Er is dan natuurlijk niets leukers dan met de verwarming flink hoog een leuke party-game op de Nintendo Switch te spelen. Het spel bij uitstek: Headsnatchers!
Schijn bedriegt, want Headsnatchers draait even niet om iets lieflijks en is ook geen schattig competitief spelletje om samen met je vrienden te spelen.
Wees  daarom ook gewaarschuwd: vriendschappen kunnen flink geruïneerd worden door deze party-game! Bezint eer gij aan Headsnatchers begint! Het is hier namelijk de bedoeling dat je je vrienden onthoofd!

Pak een knuppel, sla er keihard mee tegen je vriend zijn of haar hoofd en spoel het vervolgens door het toilet – virtueel dan.
Ach, dit zou zomaar één van de scenario’s kunnen zijn waar je mee te maken krijgt. Heb je nu onenigheid met je partner in huis, dan kun je natuurlijk ook even een potje Headsnatchers spelen om de gemoederen weer even te bedaren, – of wellicht maakt dit potje het juist allemaal nóg erger?!

Headsnatchers 1

Maximaal 4 spelers kunnen het strijdtoneel betreden, zowel lokaal als online (onbekenden onthoofden is misschien nét iets aangenamer). Er zijn 4 game-modi en 25 unieke levels om uit te kiezen én ieder level bevat eigen regels en wapens. Mocht je even genoeg hebben van het samen of tegen anderen spelen dan is er ook een single-player mode waarin je het opneemt tegen het zombie-kasteel. Wordt jij de hoofd-meester van de ondoden?
Kies uit meer dan 100 verschillende hoofden die van je romp getrokken mogen worden en voor het geval je hier nét niet tevreden over bent kun je in de editor ook nog zelf aan de slag met een hoofd ontwerpen.

Headsnatchers 2

Vanaf november is Headsnatchers te spelen op de Nintendo Switch. Kun je niet wachten? In dat geval kun je naar Steam, want daar is de game al sinds 2018 beschikbaar.  Durf jij een potje Headsnatchers met je vrienden aan?
Female-gamers.nl is niet aansprakelijk voor vriendschappen die door deze party-game verbroken worden.

© 2019 Nintendo
© Iceberg-Games
© IguanaBee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.