We hoeven niet meer speciaal naar New York of naar Tokyo om een Pokémon Center Store te bezoeken, want van 18 oktober tot en met 15 november is er een tijdelijke store geopend in hartje Londen.

The Pokémon Company International mocht dit heugelijke nieuws bekend maken voor alle Pokémon-fans; een speciale Pokémon Center pop-upwinkel in Londen. De tijdelijke winkel bevindt zich in het grote winkelcentrum Westfield Londen. Op Ariel Way, Shepherd’s Bush W12 7 GF om precies te zijn en zal daar tijdelijk gevestigd zijn van 18 oktober tot en met 15 november. Zie de kaart van Londen hieronder. Hoewel de data nog gewijzigd kunnen worden kunnen de fans sowieso hun hart ophalen in deze geweldige store.
Fans en nieuwsgierige bezoekers kunnen uiteenlopende Pokémon Center-producten kopen, waaronder exclusieve ontwerpen die nergens anders verkrijgbaar zijn. Whut?

Google Maps: Westfield Londen

Deze speciale pop-upwinkel wordt geopend ter gelegenheid van de langverwachte lancering van de games Pokémon  Sword en Pokémon Shield voor de Nintendo Switch die vanaf 15 november verkrijgbaar is. Maar waarom heeft The Pokémon Company gekozen om een tijdelijke Pokémon Center store te openen in Londen? Heel simpel. Verenigd Koninkrijk heeft een inspirerende rol gespeeld voor de nieuwe regio Galar waar Sword & Shield zich afspelen.

Helaas is nog niet veel informatie bekend over deze speciale pop-upwinkel, maar dat volgt nog in de komende maanden. Meer nieuws over de openingstijden, verkrijgbare producten en leuke extra activiteiten in de winkel.

About Wendela

Fan van Legend of Zelda en Pokémon-games. Een grote zwak voor game merchandise.

View all posts by Wendela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.