Eind april kondigde Nintendo aan dat de Stage Builder terug kwam naar Super Smash Bros. Ultimate in hun nieuwe update. We zijn een paar weken verder en ik heb de leukste en misschien wel de grappigste custom stages voor jou op een rijtje gezet.

In Stage Builder kunnen spelers hun eigen battle stage in elkaar zetten en deze delen met de rest van de wereld. Na de eerste dag van de update zijn er al honderden custom stages gemaakt en geüpload door creatieve spelers. Leuk en grappig. Maar daarnaast heb ik ook stages gezien die ook echt niet door de beugel konden, maar die zijn later verwijderd door Nintendo zelf (lees bericht hier).
Daar ga ik het nu niet over hebben. Ik laat je de leukste, mooiste, grappigste en meest originele custom stages zien die te vinden zijn in Stage Builder van Super Smash Bros. Ultimate.

Super Mario World – Fortress

Banjo-Kazooie – Treasure Trove Cove

Smashket-Ball
Deze level is nergens op gebaseerd, maar super leuk om deze aan het lijstje toe te voegen. Level is klein, waardoor het snel chaotisch kan worden. Kijk uit dat je niet te ver naar buiten wordt gegooid, haha.

Legend of Zelda: Majora’s Mask 3D – Clocktown

Super Mario 64 – Bomb-omb Battlefield
Deze vind ik zelf heel erg goed gelukt. Alsof het regelrecht uit de game gehaald is.

Dit zijn maar een paar grepen uit de Custom levels van Super Smash Bros. Ultimate. Ik heb hieronder twee filmpjes geplaatst van GameXplain. Zij gaan op zoek naar originele en gekke stages, waaronder 3 te gekke Legend of The Zelda-custom levels .

Wendela

About Wendela

Fan van Legend of Zelda en Pokémon-games. Een grote zwak voor game merchandise.

View all posts by Wendela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.