­We hebben het op Female Gamers al eerder gehad over de Pokémon TV app (hier terug te lezen). Dit artikel stamt alweer uit 2013 dus het is de nodige tijd voor een update. Wat heeft Pokémon TV anno 2019 te bieden? We zoeken het voor je uit!

In al die jaren zijn er veel nieuwe Pokémon afleveringen bijgekomen. Inmiddels zijn we namelijk al aangekomen bij seizoen 21. Niet vreemd natuurlijk, want in mijn jeugd startte de Pokémon- serie al en tot op de dag van vandaag dendert de populariteit nog steeds door. Ash en Pikachu komen dagelijks nog veel nieuwe Pokémon tegen en die avonturen zijn nog steeds leuk om ook eens opnieuw te bekijken.

Wat heel erg prettig is, is dat alle afleveringen nu voorzien zijn van een Nederlandse omschrijving en alle afleveringen nu ook gewoon in het Nederlands te bekijken zijn. Uren (lees maar gerust weken) pret voor de kids en de Pokémon- fans van het eerste uur natuurlijk! Downloaden of mobiel online kijken is hier mogelijk. De app is geheel gratis te downloaden en beschikbaar voor zowel iPhone als Android. Ook aan de kleine databundels is gedacht, je kunt iedere keer één aflevering markeren om offline te kijken.

Nadeel is wel dat de app slechts een selectie bevat van alle 250+ afleveringen, je hebt dus niet helemaal vrije keus in welke afleveringen je wilt kijken. Na een korte blik in de app en een paar afleveringen getest te hebben (die je gelukkig wel op de chromecast af kunt spelen) is het beeld van de afleveringen bijzonder helder. Er is genoeg te kiezen uit ‘Het Begin, ‘Zon en Maan’, ‘Pokémon Genarations’ en meer series. Zoals gezegd geen hele seizoenen, zo zijn er van ‘Pokémon Het Begin’ seizoen 2 en 3 ieder slechts 4 afleveringen beschikbaar, althans op dit moment.

Kijken dus die hap! Met 21 seizoenen die roteren ben je wel even flink wat dagen zoet. Wanneer er nieuwe afleveringen zijn toegevoegd krijg je een pushbericht (wanneer deze uiteraard is ingesteld). Met de mobiele app kun je altijd en overal Pokémon kijken, dus ook onderweg. Fijn toch?

Ben jij enthousiast over de Pokémon TV app? Laat het ons weten!

© 2019 Pokémon. TM, ® Nintendo.

© Pokémon TV Mobile App

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.