Het is een donkere dag vandaag voor de vele Marvel fans. De man die minstens 100 zou moeten worden is niet meer. Stan Lee is op 95 jarige leeftijd overleden.

Vandaag om 20.00 uur kwam bij mij het nieuws via TMZ binnen. De legende die een van mij en mijn dochters grootste Marvel helden creëerde, Spider-Man, is niet meer. Stan Lee overleden op 95 jarige leeftijd, dat komt dan ook echt wel even binnen. Hoe vaak de wereld al werd opgeschrikt met berichten van zijn overlijden en gelukkig bleef hij sterk en krachtig overeind staan. Stan Lee leek wel onsterfelijk te zijn, en dankzij zijn nalatenschap met de vele Marvel creaties zal hij dat ook een beetje zijn. Samen met striptekenaar Jack Kirby heeft hij het Marvel imperium mee helpen opbouwen en creëerde ze o.a. de comics over Spider-Man, Hulk, X-Men, Iron Man en The Avengers. De vele verhalen die Stan Lee heeft geschreven zijn tot op de dag van vandaag erg geliefd samen met zijn Marvel helden.

Zijn humor bereikte vele fans niet alleen door zijn schrijftalent maar mede ook dankzij de geweldige cameo’s in zijn geweldige Marvel films. Stan Lee wist dat hij al flink op leeftijd was en dat er ooit een dag zou komen dat hij zich bij zijn vrouw zou voegen die in 2017 overleed. Zo zijn er al flink wat cameo’s van te voren gemaakt, hoeveel precies is niet bekend. Het is dus afwachten wanneer we de laatste Marvel film kunnen verwachten met Stan Lee’s allerlaatste verschijning als cameo. Als een stukje troost en om te laten zien hoe Stan Lee zijn leven voluit leefde delen we hieronder een video door SuperHeroesEvolution met al zijn cameo’s tot nu toe. Bedankt Stan Lee voor al je geweldige creaties, Excelsior!

 

One Comment on “Stan Lee op 95-jarige leeftijd overleden”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.