Fan van bordspellen? Mooi! Want vanaf 10 en 11 november vindt er weer een nieuw editie van de Spellenspektakel plaats in het Beursgebouw in Eindhoven. Op de grootste spellenbeurs van Nederland is er van alles te doen, voor kinderen en volwassen.

Nederlanders houden wel van een bordspelletje op zijn tijd. Het maakt niet uit of we dit in de zomervakantie spelen of net na een gezellig kerstmaaltijd. De organisatie van het Spellenspektakel weten waar wij van houden en richten de beurs zo in dat wij altijd naar ons zin hebben en met de laatste nieuwe bordspel op zak de beurs tevreden verlaten.  Ook dit jaar maken ze weer een feestje van.

Tijdens deze spellenbeurs kan je aanschuiven aan één van de honderden speeltafels, waar de nieuwste bordspellen worden gepresenteerd. Samen met je vrienden of familie kan je uitgebreid het bordspel proberen, onder leiding van de demonstrateurs. Of ben je op zoek naar de laatste uitbreiding van jouw favoriete bordspel? Deze kan je wellicht vinden in de uitgebreide winkels waar nieuwe en tweedehands spellen te vinden zijn. Ben je bloed fanatiek en denk je dat je de beste bent in dat ene bordspel? Doe dan mee aan een van de toernooien die daar gehouden worden en wellicht win je wel.

Welke bordspellen kunnen we daar verwachten? Grote maar ook kleine uitgevers uit binnen- en buitenland zullen hier aanwezig zijn en uitleg geven. De meeste uitgevers maken pas kort van tevoren bekend welke spellen aanwezig zullen zijn deze beurs. Gelukkig weten we een aantal titels die speelbaar zijn. Wat denk je van:

 • Legend of the Five Rings
 • Ticket to Ride New York
 • Go Go Eskimo
 • QANGO
 • How to Rob a Bank

En dit zijn maar een paar van de vele bordspellen (meer dan 200!). Er valt genoeg te beleven voor kinderen, families en volwassen. Ook voor beginnende en ervaren spelers zijn er prachtige bordspellen speelbaar.

Voor de fanatieke spelers onder ons kan je meedoen aan één van toernooien, waarbij je prachtige prijzen kan winnen:

 • Magic the Gathering: Dutch Open Series
 • Legend of the Five Rings: Elemental Challenge
 • ICE COOL: Nederlands Kampioenschap

Heb je er zin in! Ja? Mooi! Op de website van het Spellenspektakel vind je meer informatie over deze spellenbeurs en het kopen van tickets. Tevens kan je hier tickets kopen wanneer je mee wilt doen aan één van de toernooien.

Win 2 vrijkaarten voor het Spellenspektakel!
Lijkt dit jou nou een leuk dagje uit? Doe mee met deze winactie waarbij we 2x 2 vrijkaarten mogen weggeven. Wat moet je doen? Laat aan ons weten wat jouw favoriete bordspel is en waarom door een comment achter te laten op de Facebook post. Op maandag 5 november maken wij de winnaars bekend.

Voorwaarden:
• De prijzen zijn niet voor geld in te wisselen.
• De inzending moet voor zondag 4 november 23:59 uur binnen zijn.
• Je mag maar één maal deelnemen aan de prijsvraag (bij meerdere inzendingen word je gediskwalificeerd).
• Wij zullen ons uiterste best doen de winnaar zo snel mogelijk na de laatste inzenddag bekend te maken. Wij nemen contact op met de winnaar via Facebook.
• Wij zijn niet verantwoordelijk voor de slechte postverzorging van de postbedrijven.
• Crewleden zijn uitgesloten van deelname.
• Jouw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en zullen na de prijsvraag verwijderd worden uit ons systeem.

About Wendela

Fan van Legend of Zelda en Pokémon-games. Een grote zwak voor game merchandise.

View all posts by Wendela

2 Comments on “Spellenspektakel 2018 op 10 en 11 november in Beursgebouw Eindhoven + win vrijkaarten”

 1. I like wһast you ɡuys are uup also. Such clever work and reporting!
  Keep up the superb works guys I have incօrporated yߋu guyѕ tto my blogroll.
  I thik it will improe the value of my webb site :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.