We gaan even terug in de tijd, of juist naar de toekomst. Met deze uitdaging voor jouw Sims 4 is het overleven geblazen vanuit je schuilkelder die je moet maken volgens een aantal regeltjes. Weet jij deze challenge vol te houden? Dan mag je strijken met de eer, maar het is wel een lastige uitdaging!

Het is 2015 en alles (behalve jouw Sim(s)) is van de aardbodem verdwenen wegens een nucleaire oorlog. Je bent alleen over omdat je het hebt weten te overleven in jouw schuilkelder. Nu is het de uitdaging om te overleven tot je Sim overlijd door ouderdom.

* Maak een Sim (of twee). Je mag voor deze challenge wel starten met een tweetal Sims, maar dan moet je er wel rekening mee houden dat je in je schuilkelder een tweepersoons bed moet kunnen plaatsen en deze moet vanaf beide kanten te bereiken zijn.
* Bouw een schuilkelder. Dit is alleen een ruimte met vier muren, geen kamertjes en is voorzien van een aantal basis voorwerpen. Denk aan het goedkoopste bed dat er is (zie vorige stap als je twee Sims hebt gemaakt), een toilet en een keuken met gasstel/oven, koelkast en een aanrecht.
* Je Sim mag de kavel niet verlaten, de rest van de wereld is er toch niet meer en er is nog steeds een nucleaire dreiging.
* Als jouw Sim overlijd door iets anders dan het verouderen, dan heb je de challenge verloren!

Een hele uitgebreide uitleg en een link naar een voorbeeldbunker/schuilkelder kan je hier vindenĀ simscommunity.info. Let op, de website is in het Engels maar geeft wel een hoop tips om te overleven. Hoewel je natuurlijk altijd creatief kunt zijn en er je eigen draai aan kunt geven, zolang je Sim maar overlijd aan ouderdom!

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.