We love girl power! En Lara Croft is een van deze vele sterke vrouwen. Ter promotie van de nieuwe game Shadow of the Tomb Raider, vindt er in Utrecht Centraal Station een tijdelijke evenement plaats waar spelers alvast een voorproefje kunnen nemen.

Spelers die niet kunnen wachten de game Shadow of the Tomb Raider uitkomt op 14 september, kunnen alvast hun geluk halen tijdens deze Experience. Men kan hier tombes ontdekken, puzzels oplossen en voor het eerst de game spelen! Dit kan allemaal tijdens de Experience van maandag 10 tot en met zondag 16 september in de centrale hal van Utrecht Centraal Station.

Square Enix heeft speciaal voor fans en enthousiastelingen van de game is geweldige evenement georganiseerd. Op maandag 10 september opent de Shadow of the Tomb Raider Experience een week haar deuren voor publiek. Dit is gratis te bezoeken voor iedereen. Het publiek kan aan de slag met de nieuwste Tomb Raider-game. Tevens is er een speciaal Shadow of the Tomb Raider-escape room gevestigd waarbij je in de huid van Lara Croft kruipt en zelf puzzels oplost en snel mogelijk probeert te ontsnappen.
Er zijn prachtige prijzen te winnen tijdens deze Experience, zoals RIG gaming headsets van Plantronics en een zeer unieke Shadow of the Tomb Raider Xbox One X-console, die speciaal voor de Experience is gemaakt. Gelukkig gaat niet iedereen met lege handen naar huis, want alle bezoekers van de Experience ontvangt een kortingsbon van 5 euro op de aanschaf van de game bij Bol.com. Gaaf toch?

Speciaal voor de cosplayers is er op zaterdag 15 september om 14.30 uur vindt er bij de Experience een speciaal fotomoment plaats waarbij zo veel mogelijk Lara  Croft-cosplayers bij elkaar komen.

Kortom: er valt genoeg te beleven tijdens de Experience van 10 t/m 16 september in Utrecht.

Openingstijden: ma, wo, do en vrij: 08.00 – 20.00 uur, di 08.00 – 19.00 uur, zat: 09.00 – 18.00 uur, zon: 10.00 – 18.00 uur.

Vanaf 14 september is Shadow of the Tomb Raider verkrijgbaar voor Xbox One, PlayStation 4 en PC.

About Wendela

Fan van Legend of Zelda en Pokémon-games. Een grote zwak voor game merchandise.

View all posts by Wendela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.