Vanuit je luie game-stoel het Disneyland Park ontdekken? Dat is vanaf nu mogelijk met Disneyland Adventures, want de game die voorheen enkel voor de Xbox (en vorig jaar voor Windows 10) is uitgebracht heeft nu eindelijk zijn weg gevonden naar Steam en een fysieke PC-editie!

Fans van alle leeftijden, dus niet alleen kinderen van tussen de 1 en 14 jaar, mogen in Disneyland Adventures op ontdekkingstocht door het prachtige park. De avonturen zijn gebaseerd op 18 populaire attracties (vlieg met Peter Pan en versla Kapitein Haak in Peter Pan’s Flight en dans met die malle Mad Hatter in Alice In Wonderland), houdt je bezig met meer dan 100 uitdagende opdrachten en maak kennis met 35 geliefde Disney-karakters. Net als in het “echte” park kun je ook hier op handtekeningen-jacht, omhels je favoriete Disney-prinses en vervul hun prangende vragen. Je zou ook maar zo eens Minnie Mouse, Mickey Mouse, Donald Duck, Goofy, Pluto en Knabbel & Babbel tegen het lijf kunnen lopen in deze virtuele versie van wellicht wel ‘s werelds bekendste park.

Uren speelplezier gegarandeerd! Afreizen naar Parijs en honderden euro’s uitgeven is helemaal niet meer nodig. Met name voor de jongsten onder ons is het een geheel nieuwe ervaring en zij zullen dan ook het enthousiast zijn over het spel. De vraag is ook of het missende Kinect-element, wat het spel destijds juist nóg leuker en realistischer maakte, ervoor zorgt dat het op de PC nét iets minder leuk is. Aan de Disney-vreugde zal het in ieder geval niet liggen.

Ervaar de typische en onvergetelijke Disney-magie nu gewoon ook vanuit je huiskamer (of game-kamer natuurlijk) op je PC met Disneyland Adventures! (Tevens is dit artikel een motivatie om je Xbox-versie weer eens onder het stof vandaan te halen).

Disneyland Adventures is vanaf vandaag, 14 september, te verkrijgen via Steam en fysiek via de diverse verkoopkanalen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.