Wie is er niet dol op de Disney Prinsessen? Ik heb ze eigenlijk nog nooit gemaakt in De Sims games maar wellicht komt daar nu verandering in. In deze nieuwe challenge voor De Sims 4 ga je er in elk geval mee aan de slag. Onze derde challenge voor De Sims 4!

Je gooit geen huis vol prinsessen maar je hebt diverse levels die je opvolgt. Zo start je met de eerste generatie, Sneeuwwitje en gaat dan verder naar Assepoester enzovoorts. Lees het goed door, want het is zeker een flinke uitdaging;

* Je start met Sneeuwwitje. Deze prinses heeft 7 kinderen (dwergen) in je spel. Elk kind heeft een slechte eigenschap nodig en ze hebben allemaal dezelfde vader. Alle kinderen uh, dwergen, moeten hun levenswens behalen en/of een A scoren op school. Sneeuwwitje mag nooit de deur zelf open doen voor vreemden of met oudere vrouwen praten.

* Nu gaan we aan de slag met Assepoester! Je kan een nakomeling van Sneeuwwitje kiezen en speelt met dit personage als deze een tiener wordt. Jouw Assepoester heeft de eigenschappen netjes en fijnproever nodig. Ze houdt het huis schoon en kookt elke dag. Ze mag pas gaan trouwen als de moeder is overleden (dit hoeft niet te zijn aan ouderdom, maar je mag niet cheaten, be creative..). Je mag uiteindelijk maximaal 3 kinderen krijgen.

* Na deze challenges kan je verder gaan met andere Disney Prinsessen, of kies je gewoon zelf een volgorde. Zo kan je doorgaan met Tiana die met een groene Sim moet trouwen. Aurora (Doornroosje) die haar liefje ontmoet als haar ouders slapen en twee kinderen krijgt. Het mooiste zou zijn als Doornroosje twee meiden krijgt, dan kan je doorspelen met ‘Anna & Elsa‘. Anna die zal verliefd moet worden op een crimineel en een bijna-dood-ervaring moet hebben met een geliefde erbij. Ook moet ze beste vrienden worden met haar zus Elsa en een nieuw vriendje vinden. Elsa die natuurlijk een eenling is, praat niet met haar zus Anna en zal eens moeten weglopen..

Door naar Rapunzel die ook een eenling is en houdt van kunst. Ze mag alleen van huis om naar school te gaan en geen vrienden hebben tot ze gaat trouwen. Belle is natuurlijk een boekenworm, moet met minstens 4 mannen op date, ontmoet de man van haar dromen (die lelijk is) en trouwt met hem. Jasmine heeft een beste vriend (Raja). Jasmine mag alleen het huis verlaten om naar school te gaan, moet trouwen met een arme Sim die een criminele carrière heeft en samen krijgen ze 4 kinderen.

Doordat je verschillende generaties doorlopen kunt ben je wel even zoet! Meer prinsessen en de regels kan je hier vinden op het Sims Forum. Als je de reacties leest kan je verschillende tips en tricks krijgen. Of misschien is het spelen in een andere volgorde wel leuker?

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.