Kun jij ook geen genoeg krijgen van de South Park games? Vanaf 9 november kun je een nieuw South Park avontuur beginnen op je mobiele telefoon. South Park: Phone Destroyer is dan verkrijgbaar voor iOS en Android.Je kruipt in deze singleplayer game in de huid van New Kid. Samen met je vrienden Stan, Kyle, Kenny en Cartman speel je als piraten, cowboys, goden en cyborgs. In South Park: Phone Destroyer word realtime strategie met verzamelkaarten gecombineerd.

Ben jij er klaar voor om alle kaarten te verzamelen in de 60 levels die de game eerst zal tellen en hun krachten te ontketenen op het slagveld in South Park. Er zijn 80 kaarten om te verzamelen en je spel compleet te maken. Met deze kaarten kun je onder andere nieuwe uitdagingen ontgrendelen.

Ben jij net zo nieuwsgierig naar deze game als ik? Download de game dan gratis in de iTunes Store of Google Play Store op 9 november.

Wij zullen de linkjes toevoegen zodra de game uit is, zo kan je ze makkelijk downloaden.

Bewaren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.