Ik heb een nieuw project erbij! Of het wat gaat worden ik heb nog geen idee maar ik wil alles proberen en ik zie wel waar ik eindig. Beter proberen en falen, dan niets doen. Waar heb je het nou over dan? Ik ben net begonnen met een Youtube kanaal!

Dit is dus iets wat ik een paar jaar terug nooit van mijn eigen had verwacht. Ik op camera? Publiek? Het is best eng om je eigen zo neer te zetten. Zo voelt het tenminste voor mij. Ik heb namelijk geen flauw idee wat ik doe! Ik vertik het ook om naar andere Youtuber’s te kijken en wil het gewoon zelf uitvogelen. Natuurlijk zijn tips altijd welkom, maar ik bedoel ermee, ik ga mijn eigen ding doen en niet iemand anders just to entertain. Ik ben wie ik ben en dat is wat ik wil delen met iedereen. Is het niet leuk, dan kap ik er wel mee. Maar ik wil zeker wel mijn best doen om er een leuke gaming kanaal van te maken met misschien vlogs. Momenteel heb ik twee video’s en wauw, super noob! Ik kan merken dat ik echt nog even mijn weg er in moet vinden en los moet komen. De eerste stappen zijn in ieder geval gezet en zo ga ik rustig aan verder kijken en klooien. De eerste twee video’s heb ik wel Engels ingesproken (met Nederlands accent, hihi). Ik heb namelijk familie in Amerika en Engelstalige vrienden, vandaar dat ik het zo heb gedaan. Maar ik sta er ook voor open om Nederlandstalig te doen als daar de vraag naar komt.

Graag wil ik ook mededelen wat een van de grote redenen is waarom ik dit project aanga. Ik heb al in de korte tijd dat ik bij Female-Gamers werk, een geweldige tijd achter de rug. Veel obstakels overwonnen en al heel veel geleerd. Ik merk nu dat ik mijn passie heb gevonden. Al die jaren wist ik maar niet waar mijn plek was en wat ik moest doen en dankzij de meiden, die me met open armen ontvingen en mij een deel te maken van deze wereld, voel ik mij thuis en groeit mijn passie dagelijks.  Ik wil alleen maar meer leren, meer doen, meer ervaren, meer gamen! Dit betekend echt heel veel voor mij! (Komt de sentimentele ui aan *snik snik*) Ik vind het belangrijk om soms er even bij stil te staan en ook om te delen wat JULLIE en IEDEREEN van de website voor mij betekenen. Ik ben heel dankbaar voor alle kansen en de mensen die ik ontmoet. Jullie zijn Awesome!!!

In de eerste video speel ik een Indie survival first person shooter genaamd Blood and Bacon. Het spel slaat nergens op maar dat maakt hem zo leuk! Veel overdreven gore, lame jokes en heel veel varkens die je moet doden om de halfdode boer te helpen.

In de tweede video was ik weer terug en opnieuw begonnen aan de eerste Five Night’s at Freddy’s. Dit spel blijft me trekken, I freaking love it!

Wil je me volgen? Check dan hier mijn Youtube kanaal: Jackie @ Youtube

Bewaren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.