Wat moet je toch doen als je geen kerstbonus krijgt op je werk? Suiker weggooien en vervangen door zout? De beroemde scan en kopieer je kont en leg die neer op de baas zijn bureau? Of naar het bedrijfsfeest gaan en iedereen te vermoorden die je dwars zit? Dit is dus mogelijk in Party Hard 2 van ontwikkelaars Pinokl Games, Kverta en uitgever TinyBuild.

In Party Hard 2 volg je de verhalen over twisted, zieke moordenaars die los gaan rond de feestdagen. Party Hard 2 is een vervolg op de 2015 stealth strategie hit Party Hard.

Normaal gesproken; Ik, stealth & strategie? Gaat niet echt samen. . . Dit is nu toch wel heel anders. Ik heb het eerste deel niet gespeeld en ik heb alleen de drie Alpha’s (levels) gespeeld die tot nu toe beschikbaar zijn, maar ik ben nu al verkocht aan dit spel. Waarom? Het is gewoon leuk eens een serie moordenaar te zijn! Geen goedzakken, niemand om te redden, nee.. plannen.. hoe je iemand het loodje gaat laten leggen. Heerlijk..

In Party Hard 2 moet je specifieke targets om brengen. Zonder betrapt of gearresteerd worden. Je kan drie extra items, zoals bijvoorbeeld een gastank, meenemen om je moorden te plannen. Standaard item is natuurlijk je mes maar er zijn vele manieren om je targets af te maken. Maar dat ligt natuurlijk aan jou hoe je dit gaat doen en wat jij handig vindt om te gebruiken. Daarbij heb je ook een speciale sterke multi-kill abilitie, scan je omgeving met je Party visioen om je targets en bruikbare objecten te vinden. Of ga lekker even los met dansen. PARTY HARD!!!

Party Hard 2 is een pixel game, door een gloednieuwe 3D-grafische engine zitten er veel meer gameplay mogelijkheden in dit spel. Ik hou sowieso wel van pixel games en de soundtrack past er echt perfect bij. Zelf hou ik wel van duistere, zwarte humor en dat komt wel aan bod in dit spel. Alle elementen bij elkaar maakt dit spel voor mij echt nu al een topper en kijk nu al naar de lancering uit.

Op dit moment kun je de Alpha 1 stage gratis downloaden op de website, bekijken en uitproberen. Wil je meer? Als je het spel besteld, krijg je als fan toegang tot de andere 2 Alpha’s en krijg je exclusieve behindthescenes, toegang tot alle toekomstige Alpha’s, The collector’s edition van Party Hard 2 bij lancering. Nog niet zeker? Volg dan het spel op Steam. Bewaren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.