En dan bestaat Female-Gamers 10 jaar. Wauw 10 jaar al! Allereerst gefeliciteerd lieve gamechicks! Wat een prachtige mijlpaal. Ik mag voor deze gelegenheid het feestje mee vieren! Voor degene die mij niet kennen: Ik ben Yvonne aka Witchy en 10 jaar geleden richtte ik Female-Gamers op samen met Patricia. 7 jaar lang schreef ik stukjes voor jullie. En nu mag ik met gepaste trots terugblikken op 10 jaar Female-Gamers.

Me-Ladies
Natuurlijk hoort er bij een terugblik een stukje geschiedenis. Ik gok dat Patricia en ik al zeker 15 jaar teruggaan. Het begon bij een potje Counter-Strike versie 1.5 zelfs nog. Ik liep wat te nooben in de game en Babsy zoals Patricia’s nickname is/was kwam erachter dat ik ook een meid was. Zo kwam ik uiteindelijk in Me-Ladies. Vandaar de titel van de blog, want dat is onze Back to Basic. In de jaren die volgde stond ik aan haar zijde. We schoten de ene bad guy en bad girl af en veroverde met Me-Ladies gamend Nederland, uiteindelijk gingen we ieder onze eigen weg Patricia in het hoge Noorden en ik in het zonnige zuiden. Maar het contact bleef en zo is 10 jaar geleden Female-Gamers begonnen.

                                                                   Netgamez 2002

Dromen
In het begin waren we vooral gericht op online games zoals de shooter die we zelf speelde. Al snel begon het uitbreiden naar andere games en andere consoles. Samen gingen we voor onze grote droom! Een droom die als je het mij vraagt uit is mogen komen. Want zeg nou zelf, Female-Gamers is toch de meest gave gaming website van Nederland? Stoer, gezellig, en zeker de moeite waard om voor terug te keren.

Mama
Ja als je al zo lang terug gaat samen dan weet je dat we allemaal een stukje ouder zijn geworden. Ik ben zelf inmiddels mama van twee prachtige dochters van 5 en 3 jaar. De oudste een mini female-gamer. Ze is dol op super Mario op de iPad en mini Nes, of op papa’s laptop met controller. De jongste doet af en toe een poging maar die kijkt liever een tekenfilm of filmpje. Het feit dat ik mama werd had een enorme impact op mijn tijd. Ik kreeg steeds minder tijd om te gamen. Inmiddels komt het langzaam een beetje terug. Zo nu en dan kan ik in de avonduren of weekenden weer eens een lekker potje gamen. Ik ben soms te vinden in de wereld van World of Warcraft. De game die ik uiteindelijk het langste speel, de game waar ik mijn man leerde kennen en de game waar ik mezelf in verloor. Gelukkig is de game nu parttime te spelen. Daarnaast speel ik soms Overwatch. Shooters blijven leuk natuurlijk daar begon het ooit allemaal mee!

                                                   Didi, Yvonne & Patricia

Female-Gamers
Mijn Female-Gamers avontuur eindigde 3 jaar geleden na de geboorte van mijn tweede dochtertje. Het werd allemaal wat teveel. Maar natuurlijk heb ik prachtige herinneringen aan de website. Zo heb ik samen met Patricia een onwijs leuk artikel gehad in weekblad Vriendin. Hebben we met Female-Gamers naam weten te maken in Gamend Nederland, zo werden de mannen van Gamekings onze fans. Zagen we samen de website groeien maar ook de redactie. Een gezellige groep gamende meiden, die ik nog steeds af en toe mis! Ik weet nog hoe ik Heather (oud redactielid) leerde kennen door een stuk te schrijven van Zweden naar Azaroth. Een van de artikelen waar ik nog steeds enorm trots op ben.

Benieuwd of ik nog wat doe in blogwereld? Jazeker! Mama in Limburg is mijn blog. Een provincie gerichte blog voor moeders! Ik blog graag dus wie weet was dit niet mijn definitieve laatste stukje 😉 terug in de redactie komen daar heb ik helaas geen tijd meer voor maar ik ben en blijf een Female-Gamer <3

Lieve meiden van Female-Gamers, Lieve Patricia, gefeliciteerd met jullie prachtige jubileum en met deze prachtige mijlpaal. Ik ben trots, heel trots! Dat ik hier deel van uit mocht maken en dat ik deze terugblik mocht doen. Op naar jullie volgende mijlpaal en veel succes. Ik ben fan!

Liefs Yvonne

Bewaren

Bewaren

Witchy

About Witchy

Getrouwd met Mike en mama van dochters Tessa en Ize. Werkzaam als doktersassistente en gamed al jaren. Favoriete console is de PlayStation 4 en Ninendo Switch. Het liefste speelt ze games op de laptop games zoals World of Warcraft, Two Point Hospital en de Sims 4 . Via de MMORPG WoW heeft ze haar man Mike ontmoet.

View all posts by Witchy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.