Kortgeleden kondigde Sony een Limited Edition van de PlayStation 4 (PS4) aan. Deze versie van de 1 TB PS4 Slim zal een gouden kleur hebben en ook iets goedkoper zijn namelijk $249,-. Deze bad boy zal alleen te krijgen zijn tussen 9 en 17 juni in Noord-Amerika dus voor de collectors out there Be quick!

Verder is er nog geen nieuws bekend of deze Limited Edition ook in Europa verkrijgbaar zal zijn. Aldus Tweakers.

Een Amerikaanse klant liet op Reddit weten dat hij bijna een Limited Edition te pakken kreeg, maar helaas ontdekte Walmart hun fout en hebben hem snel weer weggelegd. Wel heeft deze klant nog snel een fotootje van de doos weten te krijgen.

walmart limited edition golden ps4 confirmed

About Angela

Chick die vaak een zonnebril draagt en oh ja een chick die van games houdt.

View all posts by Angela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.