Injustice 2, het vervolg op Injustice: Gods Among us, is een gratis, DC, fighting game met veel variatie. Story mode, Arena, Campaign, Operations en customisation, deze app heeft het allemaal. De afgelopen dagen heb ik dan ook aardig wat tijd gestoken in deze game. Hieronder vind je een kleine uitleg en mijn eerste indruk van deze game.

IMG_Injustice_2_Mobile_App_2

Story Mode
Hier wil ik niet al te veel over vertellen. Het enige wat ik zal verklappen is dat de verhaallijn aansluit op die van Injustice: Gods among us.

Arena
Voor extra uitdaging ga je naar de arena. Hier kan je tegen andere spelers vechten om zo meer items te winnen en je team te versterken.

Campaign
Dit is een van de modes die ik het meest heb gespeeld. Deze mode bestaat uit 3v3 games. Je kan zelf beslissen welke DC personages je in je team wil zetten, maar je moet ze wel eerst vrij hebben gespeeld. Dit kan overigens via het verzamelen van hero shards of je kan gebruik maken van de free chests, die random items bezitten. Na een aantal battles is er natuurlijk een boss battle waarbij je items kan winnen. Ik vond dit battle systeem het leukste om te spelen.

IMG_Injustice_2_Mobile_App_7

Operations
Operations is een mode waarbij je de DC personages op missies kan sturen. Deze missies duren minimal 30 minuten, maar leveren je wel nieuwe items op die je kan gebruiken in de game. Dit is handig voor als je even geen tijd hebt voor een gevecht, maar je toch nog extra items binnen wil halen.

Customisation
De personages in jouw team hebben abilities en talents die je kan levelen. Deze keuzes zorgen ervoor dat jouw personages worden gepersonaliseerd. Ze geven je bepaalde bonussen. Daarnaast kan je natuurlijk ook nog gear gebruiken om je DC fighter sterker te maken.

IMG_Injustice_2_Mobile_App_6

Eerste indruk:
Er is veel te doen in deze game met alle verschillende modes en wat je allemaal vrij kan spelen. Daarnaast ziet deze app er prachtig uit. Ook kan ik niet wachten om nog meer personages vrij te spelen zoals Black Canary en Super girl. Echter ik moet wel toegeven dat deze app ontzettend lang doet over laden en dat de controls natuurlijk niet geweldig zijn aangezien je werkt met een touchscreen. Toch denk ik dat ik veel plezier kan beleven aan deze fighting game.

IMG_Injustice_2_Mobile_App_1

Injustice 2 kan je hier downloaden:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.