Stel je hebt als gezin de Nintendo Switch aangeschaft, welke games zou je dan aan moeten schaffen die door iedereen van het gezin gespeeld zouden kunnen worden? Misschien dat Sam in een mama-column in kan gaan op het ‘samen spelen zonder ruzie’ deel.

1-2 Switch
Je kan direct aan de slag om de reflexen van je kids te testen met deze mini-games. Net als de Wii Sports zeer populair was onder jong en oud verwacht ik dat dit ook wel zo zal zijn met 1-2 Switch. Door de verschillende mini-games zit er voor ieder vast een favoriet.

Just Dance 2017
Samen een dansje wagen kan met Just Dance 2017. Voor wat klassiekers voor de al op leeftijd zijnde ouders en hippe moves voor de jongelui die wel even de vloer aanvegen met hun ouders. Dansen is leuk, hip en ook nog eens gezond!

Skylanders Imaginators
Als de kinderen op bed liggen kunnen vaders en moeders aan de slag met hun favoriete personages in Skylanders Imaginators. Overdag kunnen ze de vaardigheden van hun kinderen afkijken om dan in de avond toe te passen in hun eigen save-game.

LEGO City Undercover (lente 2017)
LEGO is voor elke leeftijd! Ook de LEGO-games zijn voor bijna iedereen geschikt. Zo zal je in de lente aan de slag kunnen met Chase in LEGO City. Ik heb wel gehoord dat deze game vergeleken kan worden met een GTA voor kids, nou dan is het helemaal geschikt en een stuk vriendelijker en zeker geschikter voor jouw kinderen.. en jezelf..

Puyo Puyo Tetris (25 april)
Wedstrijden Tetris speelde ik tegen mijn vader of moeder, beide zeer waardige tegenstanders en ik denk dat met het vleugje Puyo Puyo het een zekere uitdaging kan worden voor de deelnemers in je eigen gezin.

Mario Kart 8 deluxe (28 april)
Wat kan ik over Mario Kart zeggen, die hoor je sowieso in huis te halen voor als er een (nieuwe) Nintendo console is aangekondigd. Elke leetijd kan virtueel wel een auto besturen of deze nu de juiste kant op gaat is in dit geval niet relefent toch?

Rayman Legends: Definitive Edition (datum nog onbekend)
Overdag als de kinderen spelen, lees: heen en weer rennen, kan je de levels zelf als ouder zijnde vast inspecteren. Om dan in de avond aan de slag te gaan en (alle) gemiste items te verzamelen, geheime doorgangen te vinden en nog veel meer.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.