Namens Ditverzinjeniet mochten we weer een aantal leuke gadgets testen. Ik heb gekozen voor Bathroom Duck Shoot, alleen heb ik helemaal geen bad!! Gelukkig stond er een weekendje weg in de planning naar een huisje met bad, tijd om Duck Shoot ook in te pakken en mee te nemen.

img_duckshoot1
Je hebt Duckhunt en nu ook Duckshoot! De voorkant van de verpakking geeft al een hele goede indruk van wat je kunt verwachten. Met een (water)pistool de eendjes raken.

img_duckshoot2
Handigheidje op de achterkant, er staat in wat er in de verpakking aanwezig is.

img_duckshoot3
Tadaa, allemaal in een plastic zakje ingepakt en voorzien van een instructieblaadje. Die ik natuurlijk niet hoefde te lezen, want ik zou dat heus zonder in elkaar kunnen zetten!

 

img_duckshoot5
Ik vroeg me al af hoe ik de rijd met eendjes aan het bad zou moeten bevestigen. Op de verpakking leek het wel alsof je ze moest vastklemmen, hoe dan?! Maar er zitten voetjes bij met zuignapjes, ideaal!

img_duckshoot6
Gelukkig was de rand van het bad ook breed genoeg om de zuignappen op te plaatsen. Ik moet wel bekennen dat ik even moest puzzelen hoe ik de eendjes goed op een rij kon krijgen, maar dan heb je het over 2 seconden werk hoor. Het is eigenlijk heel makkelijk in elkaar te zetten en ook op te ruimen als je klaar bent met badderen.

Het is verder een heel simpel spelletje, maar leuk voor de kids die toch niet stil zitten of ontspannen in bad gaan liggen. Maar als het straks weer warmer weer gaat worden is dit ook zeker leuk om buiten (ergens op te plakken) en neer te zetten.

Leuk om te krijgen en zeker ook om te geven! Je kunt dit item vinden in de webshop van: ditverzinjeniet.nl

Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking met Ditverzinjeniet.nl. De website van Ditverzinjeniet.nl is gevuld met de meest originele cadeaus en gadgets voor iedere gelegenheid. Schroom niet om een kijkje op de website te nemen, maar pas op! je wordt hier behoorlijk hebberig van!

Bewaren

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.