Terwijl miljoenen zusters nu fantastisch bezig zijn met protesteren welke ellende zich in Amerika heeft afgespeeld deze week, go girls, gaan we het hier op Female-Gamers hebben over iets dat in het niet valt bij dat nieuws, maar toch even genoemd moet worden: Nintendo Switch heeft niet de mogelijkheid om Netflix of andere videostreamingdiensten te gebruiken bij launch.

Wilde jij net die nieuwe serie Frontier met die sexy Jason Momoa bewaren tot je hem op je Switch kunt kijken in maart, dan kun je dat maar beter laten en meteen gaan kijken op een ander apparaat. Er schijnt bij Nintendo wel gesproken te worden over het mogelijk maken van die streamingdiensten, maar dat zal pas zijn in een later stadium als het apparaat allang uit is.

Nu is dit nieuws vast geen reden om je pre-order in te trekken, maar het is natuurlijk wel een tegenvaller. Het is vooral een kwestie van: waarom ineens niet?! Nintendo gaat ons geen verlossende antwoorden geven. Dat is jammer, want alles wat negatief is dat kan Nintendo natuurlijk niet goed gebruiken, en ik weet niet of het bewust niet beantwoorden van vragen die mensen hebben, zo’n verstandig idee is.

Nu kunnen de meeste televisies wel Netflix afspelen, en zullen vele Netflix-gebruikers hun telefoon of tablet gebruiken om te kijken en vooral onderweg kijken, maar in mijn geval kan dat volgens mij niet, en zal ik dus mijn Xbox Onetje moeten blijven aanslingeren om Netflix op te starten. Toch jammer, want ik hoop straks in maart enorm hooked te zijn aan die Nintendo Switch..

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.