Combineer boksen en schieten met elkaar en je krijgt een game als ARMS. Een nieuwe vechtgame, uniek en uitermate vol van kleur! Bewonder de trailer om te zien wat ik nu bedoel. ARMS moet in de lente uit gaan komen voor de Nintendo Switch.

https://youtu.be/k7s3UB_8dFM

In deze game ontdek je een unieke vechtsport voor meerdere spelers waarbij je klappen kunt uitdelen met uitrekbare armen. In deze game, die elementen uit zowel boks- als schietgames met elkaar combineert, kom je allerlei nieuwe personages tegen. Zodra je een personage hebt voorzien van verschillende soorten armen, pak je in iedere hand een Joy-Con om je tegenstander te belagen met klappen van links en van rechts. Personages kunnen springen en klappen ontwijken.

Ook kunnen spelers hun slagen effect geven door hun handen te draaien op het moment dat ze slaan. Naarmate spelers de game leren kennen en beter worden, zullen ze geavanceerde tactieken ontdekken. Spelers kunnen het opnemen tegen de computer of tegen een vriend in splitscreen met een tweede set Joy-Con-controllers (apart verkrijgbaar). Het is ook mogelijk om online het gevecht aan te gaan met tegenstanders uit de hele wereld of om twee Nintendo Switch-systemen aan elkaar te koppelen via een lokale draadloze verbinding. ARMS is vanaf de lente verkrijgbaar.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.