“Ik stop met spelen”, even is het stil. “K. hoe bedoel je?”

De scholen zijn weer begonnen, mijn nachten Pokémon GO spelen zijn voorbij. Nu is het weer tijd voor studeren en andere serieuze zaken. Afgelopen maanden waren geweldig, gezellig, ik heb veel nieuwe mensen ontmoet, maar nu is het tijd om een punt te zetten achter mijn Pokémon GO avonturen. Helaas nooit verder gekomen dan level 17, maar blij heeft het mij zeker gemaakt van tijd tot tijd.

Buiten dat zal het nu vast ook bergafwaarts gaan als het aankomt op het weer: wie gaat er nu weer eieren broeden wanneer het buiten een graad of vijf is. Neen, neen, dat moet je niet willen. Wat dat betreft kon Pokémon GO op geen beter moment uitgebracht worden.

Ik ben benieuwd wat dit nieuwe schooljaar mij te bieden heeft. Nieuwe kansen, nieuwe avonturen. Hebben jullie er ook zoveel zin in?

Glimlach in ieder geval elke dag een beetje meer, dan komt het allemaal goed!

Mario_-_Mario_Party_10
Good luck!

About xKatara

Kaas heeft mijn leven overgenomen.

View all posts by xKatara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.