Het is niet de eerste versie van een teken ‘game’ voor de 3DS. Al eerder heb ik zelf al kennis mogen maken met Pokemon Art Academy en eigenlijk is de game praktisch hetzelfde, dus zou je ook die review kunnen lezen om een idee te krijgen wat je kunt verwachten. Maar ik zal toch nog even wat meer vertellen over Disney Art Academy.

Pak je stylus er maar bij want je kan weer aan de slag met deze te gebruiken als potlood. Je gaat in Disney Art Academy aan de slag met Disney en Pixar personages die je na moet gaan tekenen.

img_disney_art_academy_olaf

Je leert de basistechnieken als je de lessen volgt waarbij je ook telkens gebruik maakt van nieuwe materialen om te gebruiken. Je krijgt het Disney personage te zien en deze ga je stap voor stap natekenen. In eerste instantie kan je ‘gewoon’ de blauwe lijnen volgen. Maar je hebt er wel een beetje een stille hand voor nodig.

img_disney_art_academy_stitch

Tijdens het tekenen lijkt het alsof ik word gecorigeerd in mijn tekening, waarbij hij er best gelikt uit ziet! Tot aan het einde van de rit waarbij ik het eindresultaat mag bewonderen, dat valt dan toch een beetje tegen en vraagt om meer oefening tot perfectie!

Je kan natuurlijk ook aan de slag in de optie vrij tekenen waarbij je uit een kleine selectie personages kan kiezen om na te tekenen. Je start met een klein aantal na te tekenen figuren maar dit kan oplopen tot zo’n 80 verschillende personages.

img_disney_art_academy_elsa

Al je creaties kan je bewaren in het clubhouse (clubhuis) waarbij je ze kan delen met familie, vrienden en vage kennissen. Je kan in de gallerie je favoriete creaties markeren of een slideshow starten.

review_cijfer_7.1Met een gezellig tropisch muziekje op de achtergrond krijg je zin om buiten in de tuin aan de slag te gaan. Cocktailtje (of een glaasje ranja!!) erbij en aan de slag! Zeker een aanrader als je een ware Disney/Pixar liefhebber bent en zelf graag tekent.

+ Aanrader voor Disney fans
+ Als tekenen in je bloed zit
– Niet heel origineel
– Eentonig na acht tekeningen

Bewaren

Bewaren

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.