Op het moment dat ik zag dat er echt geen manier meer was om mijn RuneScape account nog te redden, zat ik in een klaslokaal met vijf andere studenten. Ik bedacht mij dat het ongepast zou zijn als ik hier in huilen uit zou barsten, dus ik deed het maar niet.

Toen ik een jaar of 11 was begon ik met spelen, natuurlijk omdat ik een crush had op een ander jongetje van 11 die het toevallig ook deed. Na twee maanden stopte hij ermee, want hij vond het spelletje helemaal niet zo leuk. Ik werd echter verslaafd en heb vooral de eerste paar jaren van mijn middelbare schooltijd verspild aan het spelen van RuneScape. Favoriete skills? Farming, cooking, hunting, fishing en van tijd tot tijd dungeoneering.

En nu. Nu is het voorbij. Mijn account is permanent gebannen, gehacked, valt niets aan te doen. Ik ben verdrietig want er zitten uren aan speeltijd in, en jaren aan herinnering. Nu zoek ik een vervanging. Maple story? Wordt het toch weer Guild wars? Heeft iemand anders een idee voor deze verloren ziel?

About xKatara

Kaas heeft mijn leven overgenomen.

View all posts by xKatara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.