Een klassieker in De Stijl Van is natuurlijk Princess Peach. Omdat je er in het echte leven helaas niet zo makkelijk vanaf komt met een roze jurk, hebben we er vandaag een mix and match Stijl van van gemaakt, zodat je toch een koninklijk tintje aan je garderobe kan geven, zonder eruit te zien als een suikerspin. Of wel natuurlijk, als dat je ding is.

princesspeach

Roze hemd, Ten Cate, 19,95 euro
Blauwe oorbellen, Wehkamp, 59 euro
Roze pumps, Clarks, 80 euro
Roze rok, Zalando, 54,95 euro
Witte bloes, overhemden.com, 99,90 euro
Blauwe espadrilles, Zalando, 82,90 euro
Blauwe stippenrok, Iceberg, 200 euro

DeStijlVanPeach

 

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.