Nog een klein weekje en we kunnen er weer lustig op los tekenen in een nieuwe Art Academy game. Ditmaal staat de game in het teken van Disney en ga je onder andere Ursula de Zeeheks tekenen, het vervelende mormel uit Ariel de Kleine Zeemeermin. Ze is vooral herkenbaar door de kleuren zwart en paars, met een kleine hint rood en lichtblauw. Hoogste tijd om haar stijl nader te bekijken in een nieuwe De Stijl Van.

Ursula

Lichtblauwe oogschaduw, Bol.com, 8,95 euro
Lang zwart vest, Sissy Boy, 71,99 euro
Zwarte pantalon, Mart Visser, 79,-
Paarse t-shirt, Claudia Strater, 39,-
Paars met zwarte Nikes, Zalando, 115,95
Rode lipstick, Bol.com, 12,74 euro

DeStijlVanUrsula

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.