Het duurt niet lang meer voor Recore verschijnt, een game waarin je met een soort robothond en een wisselend groepje op pad gaat om te ontdekken dat de wereld tijdens je cryo-sleep een soort hel is geworden. Aan jou om daar wat aan te doen.. In het artwork van Recore zijn we een toffe chick tegengekomen, dus die zetten we deze week graag in De Stijl Van… Recore dus.

IMG_REcore

Zwarte korte broek, Miss Etam, 19,99 euro
Rode top, Coolcat via Wehkamp, 14,99 euro
Gele Adidas schoenen, Zalando, 100 euro
Zandkleurige sjaal, Zalando, 59,95 euro
Zwarte riem, Riemenenco, 29,99 euro
Beige oogschaduw, Douglas, 24,99 euro

DeStijlVanRecore

 

Written by

JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.