Als je op vakantie gaat, mis je dan ook je supersnelle internet? Je PC? Je games? Ook dit jaar is er weer een Campzone editie waarbij je gaat kamperen en je PC/Laptop meeneemt. Je slaapt in je tent of caravan en kan wanneer je wilt een potje gamen of meedoen aan andere activiteiten die georganiseerd zijn. De grootste outdoor gamingvakantie ter wereld is gevestigd in Kronenberg, Limburg.

Campzone is kamperen met een vleugje extra’s, heel bijzonder en zeker de moeite waard om eens te kijken. Vind je kamperen nog net niet je ding? Dan kan je ook een dagje komen kijken. Om toch te zorgen dat iedereen een frisse neus haalt zijn er diverse activiteiten waarbij het soms handig kan zijn om je zwemkleding mee te nemen. Maar er worden ook competities georganiseerd.

De 11 dagen dat Campzone duurt is volgens mij zelfs veelte kort om aan alles deel te kunnen nemen! Heb je nog geen vakantie gepland staan? Of wil je een gezellig weekendje weg, wat ook mogelijk is neem dan een kijkje op de website van: campzone.nl.

Ook Female-Gamers heeft wel eens een kijkje genomen op Campzone, een hele dag of een paar dagen, diverse verslagen zijn terug te vinden op onze website: hier.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.