De eerste BBQ feestjes heb ik al kunnen vieren en het zonnetje lijkt tussen de buien door steeds sterker te worden. Tijd dus om heerlijk gekoelde drankjes in huis te hebben. Om dit ook nog een game tint te geven heb je de Tetris ijsblokjesvorm. Ik heb deze voor jullie getest en heb wat leuke tips voor jullie!

De Tetris ijsblokjesvorm is gemaakt van zachte siliconen. Ze zijn verkrijgbaar in de kleuren Blauw, Groen en Oranje. Ik heb de blauwe getest maar er zit behalve de kleur geen verschil tussen deze ijsblokjesvormen.

img_ditverzinjeniet_tetris_ijsblokjesvorm_02

Nu kan je de ijsblokjesvorm gewoon met water vullen uiteraard. Tetris is alleen niet bekend vanwege de iconische figuren maar ook vanwege de vrolijke kleuren. Dus ik wilde ook gekleurde Tetris figuren in mijn drankje. Maar hoe kan je dit nu het beste doen?

img_ditverzinjeniet_tetris_ijsblokjesvorm_03

Ik heb een mini-me rondlopen van 6 jaar die ranja steeds meer begint te waarderen. Het fijne aan ranja is dat deze vaak in allerlei gekke kleuren te krijgen is. Dus op naar de supermarkt voor sinaasappel-, frambozen- en groene hulkranja.

img_ditverzinjeniet_tetris_ijsblokjesvorm_04

Het vullen van de siliconen ijsblokjesvorm is een beetje lastig wanneer je met meer kleuren wilt werken. De ijsblokjesvorm is van zachte siliconen dus even snel optillen is er niet bij. Hou dus een keukenrol in de aanslag.

img_ditverzinjeniet_tetris_ijsblokjesvorm_01

Ik heb de ijsblokjesvorm getest met verschillende hoeveelheden aan ranja in de vorm. Hierbij heb ik gemerkt dat wanneer je ranja gebruikt je beter iets minder in de vorm kan doen. Hierdoor zijn de ijsblokjes sneller hard en wordt de ranja ook niet te zoet.

img_ditverzinjeniet_tetris_ijsblokjesvorm_05

De ijsblokjesvorm gaat in de vriezer en ondertussen ga ik even een potje Overwatch spelen. Als het tijd is voor het BBQ-feestje zijn de ijsblokjes klaar. Wanneer ik de gekleurde ijsblokjes zie denk ik – Missie Geslaagd!. Voor de vorm gooi ik een aantal van de gekleurde ijsblokjes in een glas en zie hoe de ranja Tetris figuren ijsblokjes langzaam smelten. Geen aanrader al die verschillende ranja smaken en veel te zoet. Wel een aanrader is om een of twee tetris figuren van dezelfde ranjasmaak in je water te gooien voor een lekkere ranja.

img_ditverzinjeniet_tetris_ijsblokjesvorm_06

Nu heb ik dit keer ranja gebruikt om de Tetris ijsblokjesvorm wat kleur te geven maar je zou ook kleurstof kunnen gebruiken of geperst fruit. De Tetris figuren in de ijsblokjesvorm zijn wel wat klein dus het fruit moet echt fijn geperst zijn. Maar uiteraard kan je de Tetris ijsblokjesvorm ook gewoon vullen met water.

Wil je deze Tetris ijsblokjesvorm nu ook in huis halen kan dat via deze link.

Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking met Ditverzinjeniet.nl. De website van Ditverzinjeniet.nl is gevuld met de meest originele cadeaus en gadgets voor iedere gelegenheid. Schroom niet om een kijkje op de website te nemen, maar pas op! je wordt hier behoorlijk hebberig van!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.