Eind deze maand komt LEGO: Star Wars – The Force Awakens uit, en om dat te vieren zetten we de lieftallige hoofdrolspeelster Rey in De Stijl deze week. Dit woestijntypje van de planeet Jakku heeft in de film vooral wit, bruin en grijstinten aan en dat zie je ook terugkomen in haar LEGO-poppetje. Dit is De Stijl Van… Rey.

DeStijlVanRey

Grijze shirt, Otto, 49,95 euro
Bruine hemdje, Otto, 14,95 euro
Bruine broek, Otto, 74,95 euro
Riem, Van Westen, 29,95 euro
Bruine oogschaduw, Bol.com, 9,95 euro
Leren armband, Bol.com, 5,95 euro
Witte sandalen, Ziengs, 49,95 euro

Rey

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.