Het internet is zo veel groter dan je denkt. Ik ga mijn best doen om wekelijks de leukste items voor jullie te vinden. In Celine’s Shop Finds komen de leukste en grappigste dingen voorbij met een geeky tintje natuurlijk.

Monopoly is een van de bestverkochte bordspellen ter wereld. Het spel is in 26 talen te verkrijgen en we spelen het al vanaf 1935. Tegenwoordig kan je Monopoly in allerlei verschillende geeky varianten vinden. Ik heb een kleine selectie gemaakt van varianten die te vinden zijn op het internet.

img_monopoly_wow
World of Warcraft

img_monopoly_starwars
Star Wars

img_monopoly_Super mario
Super Mario

img_monopoly_marvel
Marvel

img_monopoly_gameofthrones
Game of Thrones

img_monopoly_pokemon
pokémon

img_monopoly_zelda
Zelda

img_monopoly_Disney
Disney

img_monopoly_fallout
Fallout

img_monopoly_jurassicworld
Jurassic World

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.