Het internet is zo veel groter dan je denkt. Ik ga mijn best doen om wekelijks de leukste items voor jullie te vinden. In Celine’s Shop Finds komen de leukste en grappigste dingen voorbij met een geeky tintje natuurlijk.

De zomer is aangebroken dus dat betekend dat de barbecue weer aan kan. Om jullie te helpen met het barbecueën heb ik leuke barbecues en toebehoren gevonden. Helaas zijn ze niet allemaal te koop maar je kan er wel je inspiratie vandaan halen om een eigen barbecue te maken.

img_bbq_R2D2
R2D2

img_bbq_starwars
Star Wars Death Star

img_bbq_supermario
Super Mario

img_bbq_globe
Aarde

img_bbq_lightsaber
Lightsaber tang

img_bbq_spatel
Star Wars spatel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.