Onlangs zijn er twee nieuwe uitbreidingen voor De Sims 4 aangekondigd. Ondanks dat er nog geen titels bekend zijn, een release datum of wat er exact mee kan zijn de thema’s toch best duidelijk.

Een nieuw Game Pack zal nog in de lente van 2016 verschijnen en lijkt iets met restaurants te maken te hebben. Je ziet een ober aan een tafel een bestelling opnemen in het filmpje hieronder. In de zomer van 2016 zal er een nieuw Stuff Pack verschijnen. Deze lijkt iets met kinderen te maken te hebben. En een nieuw Stuff Pack betekend vooral veel nieuwe voorwerpen.

Een exacte datum is nog niet bekend en behalve de Twitter van De Sims 4 is er nog niets officieel bevestigd. Al zijn Sims fans over de hele wereld op hun hoede en houden ze webshops en diverse websites in de gaten voor het laatste nieuws om nieuwe geruchten de wereld in te helpen. Geruchten die veelal waar zijn en we dus in de gaten blijven houden. De lente duurt nog tot 20 juni, dus zal er vast snel meer nieuws bekend gemaakt worden.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.