Nog maar heel eventjes en Uncharted 4: A Thief’s End verschijnt. Een game waarin we afscheid nemen van de held Nathan Drake. We hebben hem al eerder een plekje gegeven in De Stijl Van…, maar ter ere van Uncharted 4, wat een heel waardig einde voor de serie schijnt te zijn, geven we je nog meer stijltips om er net zo bij te lopen als meneer Drake. Maar dan schoon!

IMG_DeStijlVan_NathanDrake

Kraagloos shirt, Superdry, 60,-

Cargo broek, Alpha Industries via Zalando, 59,95 euro

Wandelschoenen, Aku via Zalando, 159,95 euro

Riem, Van Lier, 49,95 euro

Samsung Gear S2 horloge, Bol.com, 249 euro

Cowboysbag, Bol.com, 119,95 euro

Trouwringen, Bol.com, 49,95 euro

DeStijlVanNathanDrake

 

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.