Het duurt niet lang meer voor Battleborn verschijnt, een first person shooter van Gearbox. Een spannend moment, want Gearbox heeft niks totaal nieuws meer gemaakt sinds ze in 2009 met Borderlands begonnen. Battleborn is echter geen shooter met een uitgebreide campaign die vooral offline wordt gespeeld; het is juist een online multiplayer arena shooter. Wij zoomen vast in op een personage: Ambra, in De Stijl Van… Ambra.

IMG_Destijlvan_Ambra

Maxi rok rood, Zalando, 19,95 euro
Rode tanktop, Coolcat via Wehkamp, 12,99 euro
Zilver-zwarte enkellaarzen, Sam Edelman via Bastiaans, 118 euro
Zilveren ketting met blauwe steen, Only via Zalando, 19,95 euro
Zilver-metallic string, Marlies Dekkers via Bijenkorf, 49,95 euro
Rood-witte spiraallenzen, Partykleding4u, 23,95 euro

DeStijlVanAmbra

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.