Nog maar 28 dagen op de teller. Nu komt Pokkén Tournament toch echt dichtbij. 18 maart is het zover, dan kunnen alle Pokémon fans zich storten op een nieuwe game met een nieuwe Pokémon regio. De regio heet: Ferrum.

De Ferrum League is de nieuwe single-player spelstand die exclusief voor de Wii-U is gemaakt. Door deel te nemen aan deze League kan je verschillende Pokémons en stages vrijspelen. Het is geen probleem om met je vrienden te spelen. Er bestaat namelijk een online en een local speelmodus voor twee personen.

img_pokken4

Door gevechten te winnen in Ferrum League verdien je Poké Gold, ook wel PG genoemd. In de My Town-sectie kan je deze munten uitgeven om je Battle Trainer aan te passen. Denk hierbij aan kapsels, outfits en accessoires.

img_pokken5

Online kan er op twee manieren gespeeld worden. Vriendschappelijk of ranked. Bij ranked speel je potjes om punten te verzamelen waar je in de wereldwijde ranking list mee kan stijgen. Vriendschappelijke wedstrijden zijn snelle gevechten tussen willekeurige tegenstanders of jouw eigen vrienden van het Nintendo Network. Hier draait het voornamelijk om plezier maken en oefenen en niet zo zeer ranking.

img_pokken3.jpg

Ga je de game voor het eerst spelen dan raad ik je aan eerst de Practice mode te gaan spelen. Hierin kan je alle acties oefenen zonder tijdlimiet of HP verlies. Ideaal voor beginners. Naast de Practice mode kan je een bezoekje brengen aan de Combo Dojo om de krachtige combo’s van je Pokémons te oefenen.

img_pokken1

18 maart komt steeds dichterbij. Ik verheug mij zeer op deze game. Pokkén Tournament is ontwikkeld in samenwerking met Tekken-ontwikkelaars BANDAI NAMCO Entertainment. Het staat dus garant voor een aantal uur game plezier. Naar welke Pokémon kijk jij het meest uit?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.